Μια καινούρια ιστοσελίδα για την περιοχή μας

Αγαπητοί μας φίλοι Πολιχνιάτες σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας, η οποία αφού πλαισιώνεται από άτομα όπως ο Σεβαστός είναι εξασφαλισμένη!
Τα “vatera.gr” χαιρετίζουν την προσπάθειά σας και προσβλέπουν στη συνεργασία μας.
Παραθέτουμε το εισαγωγικό σημείωμα  της ιστοσελίδας:
“Αγαπητοί φίλοι, ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών, και με αρκετή καθυστέρηση αλήθεια, ο Σύλλογος απέκτησε την δική του ιστοσελίδα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο μέσο επικοινωνίας με όλους εσάς. Έτσι, από τις αρχές του Ιανουαρίου 2016 έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία η ιστοσελίδα:
στην οποία ήδη μπορείτε να βρείτε παλιά τεύχη του Πολιχνιάτικου Λόγου καθώς και διάφορα άρθρα που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα, με λαογραφικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό/ αναπτυξιακό περιεχόμενο.
Στόχος μας είναι ο διαρκής εμπλουτισμός της ιστοσελίδας με νέο υλικό και καινούρια άρθρα, αλλά και η ανάδειξη αρχειακού υλικού που αφορά το χωριό μας. Επίσης, ο Σύλλογος αποκτά νέες δυνατότητες έγκαιρης ενημέρωσης των μελών του για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί αλλά και προβολής των δραστηριοτήτων του.
Με την ευκαιρία αυτή σας καλούμε να  μας στείλετε παρατηρήσεις, σχόλια και ιδέες για τυχόν διορθώσεις/βελτιώσεις της ιστοσελίδας (επικοινωνείτε με τον Σεβαστό Μοιρασγεντή στο τηλ. 6974929802 ή στο email seba@noa.gr).
To Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συγχωριανούς μας Παναγιώτη Κωφόπουλο, που με ενθουσιασμό και αφιλοκερδώς δούλεψε για το στήσιμο της ιστοσελίδας μας, και τον Κυριάκο Κουκούλα που διέθεσε φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο για την υποστήριξη της ιστοσελίδας.”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια καινούρια ιστοσελίδα για την περιοχή μας

  1. Ο/Η Σεβαστός Μοιρασγεντής λέει:

    Στρατή, ευχαριστούμε και για τα καλά λόγια και, κυρίως, για την προβολή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.