Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο στήσιμο του μικρού “χωριού του Αη Βασίλη” καθώς και όσους συνείργησαν στην υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής στις 23 του Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους:

Θεολόγο Μπατζάκη, Παπαδόπουλο Δημήτρη, Σάμιο Δ. Γιώργο, Αγγελέρο Δημήτρη, Μανώλη και Γιάννη Κοτσαμπάση για την κατασκευή των (μεγάλου και μικρών) σπιτιών και τον ηλεκτροφωτισμό του χώρου με εργασία ή προμήθεια υλικών.

Την Ταΐσια Κυρτζόγλου και τις μαθήτριες της (στη ζωγραφική) Καλαντζή Αθηνά, Ζαφειρίου Μάριο, Ζαφειρίου Αίγλη, Δηκελιώτη Γιώργο, Γεωργακή Έφη και Γερακέλλη Μάγια για τη ζωγραφική διακόσμηση του χώρου καθώς και την Κεσσάκη Ελεάνα για την καλλιτεχνική επιγραφή.

Τις κυρίες Φιλίππου Ελένη, Γιαννίκου Πέρσα, Κρικλάνη Μυρσίνη, Κρικλάνη Διαμάντω, Αναγνώστου Δέσποινα και Βάσσου Παναγιώτα για τον ευπρεπισμό του χώρου. τη συκσευασία των δώρων και το σέρβις του μπουφέ.

Τον Αποστόλη Ζούρο και την οικογένειά του για την προσφορά των δώρων και τον Γιάννη Μαργαρίτη για τη δωρεάν μεταφορά τους.

Τον Γιάννη Παππά για τη διάθεση του μικρού του πόνυ για τη φωτογράφηση αλλά και τις βόλτες των παιδιών και τον Στέλιο Πορτογλή που επιφορτίστηκε με το …βάρος του Αη Βασίλη.

Τους Μαρίνο Στεργίου, Στέλλα Μπινή, Πετρέλλη Γιώργο, Κολιόπουλο Στάθη, Ξενιτέλλη Γιώργο και Κατσιγίνη Μάκη για την προσφορά γλυκών, αναψυκτικών και ποτών.

Επίσης ευχαριστεί και τους παρακάτω χρηματοδότες της εκδήλωσης με τα αντίστοιχα ποσά:

Σταυρινό Κώστα (50€), Ανώνυμο (50€) Ανώνυμο (40), Ταξείδη Δ. Ευαγγελία (50€), Ψωμά Κώστα (50€), Καραγεωργίου Στρατή (30€), Κωστάκη Κώστα (20€), Σαμίου Αφροδίτη (20€) και Κώστα Θ. Νικέλλη (50€) τον οποίο ευχαριστεί ιδιατέρως και για την πρόθυμη πάντα παρέμβαση του στην αποκατάσταση των βλαβών των αναμεταδοτών των τηλεοπτικών σταθμών. (Για την κάλυψη των εξόδων της γιορτής αυτής ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου και το μέλος του Αποστόλης Αποστολής πρόσφεραν από 50€ ο καθένας.)

Τέλος με την ευκαιρία το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί και τον Αριστείδη Καλατζή ο οποίος πρόσθεσε 20 επιπλέον πριζόλες στο κρέας που προμηθεύτηκε το τοπικό συμβούλιο και μοίρασε τα Χριστούγεννα (μαζί με ζυμαρικά) σε χωριανούς μας που είχαν ανάγκη.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σ.Σ. Έχουμε ήδη αναφερθεί στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής. Ύστερα απ’ τα παραπάνω θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία εστιάζεται στο γεγονός ότι 40 άτομα ενεργοποιήθηκαν και βοήθησαν ποικιλότροπα για έναν όμορφο σκοπό. Αυτό αποτελεί το μέγιστο κατόρθωμα του Στρατή Παράκοιλα και του Αποστόλη Αποστολή. Για το καλό του χωριού μας να είναι γεροί και να συνεχίσουν έτσι (μακριά από ματιάσματα!)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σεβαστου Διαμαντω οχι Κρικλανη

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολλά συγχαρητηρια στο Τοπικό Συμβούλιο του Χωριού μας και σε όλους τους εθελοντές Μπράβο σας.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολλά συγχαρητηρια στο Τοπικό Συμβούλιο του Χωριού μας και σε όλους τους εθελοντές Μπράβο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.