Παγωνιά!!!

Λιακάδα έχουμε και αυτό μας ανησυχεί! Γιατί με τέτοια λιακάδα και η αίσθηση του κρύου είναι αφόρητη. Τί να περιμένουμε λοιπόν για το βράδυ!!!

Από χτες βράδυ πετούσε λίγες ψιλονιφάδες και εξακολουθούν και σήμερα παρά τη λιακάδα να αιωρούνται στον αέρα ίχνη χιονιού, δηλωτικό του ότι μέσα στη Λαγκάδα πρέπει να χιονίζει.

20151230_180324_Burst01Παρά το τσουχτερό κρύο το γλέντι χτες βράδυ έγινε και …πέτυχε! Το κατάστημα του Στέλιου απόκτησε για τις ανάγκες του γλεντιού μια …λυόμενη προέκταση (κοινώς τσαρντάκα) η οποία θερμαινόμενη με δυο θερμάστρες έδωσε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν περισσότερα άτομα.

Το τοπικό συμβούλιο στο τέλος -μάθαμε ότι- μοίρασε γλυκά (κουραμπιέδες και μακαρόνες) ενώ κατά τη διάρκεια του γλεντιού μοιράστηκαν (δωρεάν) λαχνοί των οποίων η κλήρωση έδωσε σε τρεις παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να αλέσουν δωρεάν από ένα τόνο ελιές στο ελαιοτριβείο του Γιώργου Βερβέρη.

Ήταν μια όμορφη γιορτινή νότα στο χωριό.

Σχετικάτώρα  με το ποιος την οργάνωσε, τί πρόσφερε ο καθένας και λοιπά που σχολιάστηκαν ανώνυμα (και γι αυτό διαγράφτηκαν) μέσα από τη σελίδα μπορεί όποιος θέλει επώνυμα να θέσει τις απορίες του και οι αρμόδιοι να δώσουν επίσης επώνυμα τις απαντήσεις τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Παγωνιά!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πράγματι ήταν μια πολύ πετυχημένη βραδιά με πολύ κέφι που δημιούργησε η ορχήστρα του Μιχάλη Δεμερτζή με το πλούσιο και άψογα εκτελεσμένο ρεπερτόριό της .Διασκέδασαν όλοι οι θαμώνες μέχρι τις πρωινές ώρες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στην ορχήστρα.
    Εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία .
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ χωρίς μιζέρια και γκρίνια
    Τσάτσος Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.