Διευκρίνηση

sima_vivl_smallΓια να μην υπάρξουν λαθεμένες εντυπώσεις από τη χτεσινή πρόσκληση της Βιβλιοθήκης να ενισχύσουν, όσοι θέλουν, οικονομικά τα μαθήματα μουσικής θεωρούμε χρήσιμο να διευκρινήσουμε ότι:

Η ιδέα να πραγματοποιηθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης μαθήματα παραδοσιακής μουσικής και συγκεκριμένα για σαντούρι και μπουζούκι ήταν του Συλλόγου της Αθήνας, την οποία αποδέχτηκε άμεσα η επιτροπή της Βιβλιοθήκης.

Από κοινού καθορίστηκε να δίνει κάθε παιδί ένα ελάχιστο ποσό 10 € το μήνα, ώστε να μην αποκλειστούν όσα παιδιά θέλουν να μάθουν αλλά η οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει στις οικογένειές τους  να διαθέσουν μεγαλύτερο ποσό.

Το υπόλοιπο ποσό για την πληρωμή του δασκάλου (το οποίο εξαρτάται απ’ τον αριθμό των παιδιών που παρακολουθούν) ανέλαβε να το καλύπτει ο Σύλλογος της Αθήνας. Για να υπάρχει η δυνατότητα απρόσκοπτης συνέχισης των μαθημάτων όσο έχουν ενδιαφέρον τα παιδιά, και φυσικά όχι μόνο για φέτος, απευθύναμε την πρόσκληση της ενίσχυσης της προσπάθειας από όσους επιθυμούν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Διευκρίνηση

  1. Πίνγκμπακ: Το τοπικό συμβούλιο ενισχύει τα παιδιά της παραδοσιακής μουσικής | Κάτω από τον Πλάτανο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.