Κάρτ-ποστάλ της περιοχής μας

Εικόνες από την παραλία των Βατερών, τον Άγιο Φωκά αλλά και την πλατεία του Πλάτανου περιέχουν τα παρακάτω 4 καρτποστάλ που έχει στο αρχείο του ο Γιώργος Γεωργής.

Scan_Pic0174a

Η πλατεία του Πλάτανου πριν πλακοστρωθεί (η πλακόστρωση έγινε επί προεδρίας Παν. Διαμαντή 1982-1985). Το παντοπωλείο του Γιώργου Μανώλα με την επιγραφή στο πάνω μέρος της εισόδου “Πληροφορίες -Εξυπηρετήσεις Γ. Μανώλας” και ο πλανόδιος μπαχτσαβάνης με το γαϊδουράκι του.

Scan_Pic0175a

Η παραλία των Βατερών με το κότερο. Τέτοια κότερα είχαν ο Πολυχρόνης και ο Αλαμανέλλης αλλά με τέτοιο έρχονταν και ο Μίμης Γαληνός (πατέρας του Δημάρχου)

Scan_Pic0176

Ξεχωρίζουν οι λιγοστές βάρκες, οι καλαμένιες πανέρες του ψαρά, η βίλα του Πολυχρόνη και ο γυμνός από κτίσματα άγιος Φωκάς.

Scan_Pic0173a

Ο άγιος Φωκάς με το καινούριο εκκλησάκι αλλά χωρίς …λιμάνι, δηλαδή πριν την πρώτη τετραετία της προεδρίας του Δημήτρη Σιγεώργη (1986-89) ο οποίος έκανε την πρώτη ουσιαστική παρέμβαση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.