Πέντε τα …κεράκια!

Τα πέμπτα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η σελίδα μας η οποία βγήκε να συναντήσει τους χωριανούς μας (και όχι μόνο) στις 29 Σεπτεμβρίου 2010 με μια πιο “πρωτόγονη μορφή” και να ακολουθήσει ύστερα από 9 μήνες η τωρινή της όψη και δομή.

Άλλους τους αρέσει η σελίδα, άλλους όχι. Άλλοι θύμωσαν για τα σχόλια που γράφτηκαν, άλλοι θύμωσαν για τα σχόλια που διαγράφτηκαν. Άλλοι παρεξηγήθηκαν γιατί θίξαμε κάποια (κατά τη γνώμη μας) κακώς κείμενα και άλλοι παρεξηγήθηκαν γιατί δεν καταδικάσαμε κάποιες (κατά τη γνώμη τους) καταδικαστέες ενέργειες.Άλλοι θεώρησαν ότι υπερβάλλουμε με τις συχνές αναφορές μας στα Βατερά και άλλοι θεώρησαν ότι δεν προβάλλουμε αρκετά τα Βατερά.  Άλλοι εκνευρίστηκαν γιατί δεν επιτρέψαμε η σελίδα μας να φορτωθεί τον κομματικό φανατισμό τους και άλλοι εκνευρίστηκαν γιατί ασκήσαμε κριτική σε πεπραγμένα τους ως πολιτικών προσώπων.

Εμείς ζητάμε συγνώμη από όσους στεναχωρέσαμε και προχωράμε με   ενδιαφέρον για το χωριό και  την ευρύτερη περιοχή μας και αγάπη για τους ανθρώπους της, όπου κι αν βρίσκονται.

Μακάρι να υπήρχαν άτομα από την ευρύτερη περιοχή μας που θα ήθελαν να μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για θέματα που αφορούν τα χωριά τους.

Εμείς κλείνουμε το επετειακό μας σημείωμα με λίγες εικόνες από συμβάντα προηγούμενων χρόνων”ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ε γ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Πέντε τα …κεράκια!

  1. Ο/Η Μ.Μαργετα λέει:

    Σου ευχομαι τα καλυτερα δασκαλε..ξερεις τι μου αρεσει βαλε μου λιγο θαλασσα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.