Ας κάνουμε τη σύγκριση

Φίλος Βατεριανός, αναγνώστης της σελίδας μας, μας έστειλε το παρακάτω e-mail μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Για όσους δεν έχουν δει τον τρόπο κατασκευής του πεζοδρομίου στα Βατερά αναφέρουμε ότι εδώ στρώνουν ξηρό μίγμα τσιμέντου και άμμου, τοποθετούν επάνω τις πέτρες και το καταβρέχουν στη συνέχεια.

Δεν είμαστε τεχνικοί ούτε ειδικοί και γι αυτό δεν αξιολογούμε τίποτα. Ούτε την ποιότητα της πέτρας, ούτε τον τρόπο κατασκευής. Βλέπουμε τα αποτελέσματα της πλακόστρωσης στα Βατερά, τα οποία έχουμε παρουσιάσει μέσα απ’ τη σελίδα μας, και παραθέτουμε πληροφορίες για το πως γίνεται αλλού αντίστοιχη δουλειά.

Ο καθένας τα συμπεράσματά του!

” Βλέποντας και διαβάζοντας αυτά που γράφεις για τα πεζοδρόμια των Βατερών, σου στέλνω κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα τον Αύγουστο από την κατασκευή των πεζοδρομίων στην Καλλονή για να δεις πώς τα κάνουν εκεί!”

WP_20150813_11_29_10_Pro WP_20150813_11_29_40_Pro

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Ας κάνουμε τη σύγκριση

  1. Ο/Η AVE λέει:

    Η τεχνική, οι πέτρες και ο τρόπος τοποθέτησης είναι σαφώς καλύτερος των Βατερών, από εκείνον της Καλλονής, που δόθηκε αστική νότα.-Ευχαριστώ

  2. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Προφανώς αστειεύεται η κυρία !!!!!
    το πεζοδρόμιο των Βατερων μόνο με αρβύλες μπορείς να το περπατήσεις

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πεζοδρομιο των Βατερων τα εχει ΟΛΑ! Εκτος απο τις πετρες στην ΘΕΣΗ τους!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στο πεζοδρόμιο των Βατερών:
    ΔΕΝ περπατάς ξυπόλυτος.
    ΔΕΝ περπατάς με σαγιονάρες
    ΔΕΝ περπατάει ο παππούς με το μπαστούνι.
    ΔΕΝ περπατάει ΚΑΝΕΙΣ με παιδικό καροτσάκι.
    Τότε γιατί το κάνανε?

  5. Το πεζοδρόμιο των Βατερών δεν είναι καλό, το πεζοδρόμιο των Βατερών δεν έχει τούτο, δεν έχει το άλλο. Ο διαχειριστής της σελίδας εδώ και καιρό τώρα έχει γράψει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και το μόνο που κάνετε είναι κριτικές και παχιά λόγια. Το έργο όταν παραδοθεί θα είναι αργά , θα ακολουθήσει την μοίρα όλων των υπόλοιπων «ημιτελών» έργων. Πρόταση: Μαζί με το τοπικό συμβούλιο σας και αρκετός κόσμος μαζί πιέζετε προς οποιοδήποτε κατεύθυνση και με οποιοδήποτε τρόπο για την σωστή εκτέλεση του έργου.

  6. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Αντώνη, πέφτεις εκτός θέματος .
    Το θέμα ειναι η συγκριση των δυο πεζοδρομίων .
    Αυτό της Καλλονής φαίνεται ενα ομοιόμορφο λειτουργικό πεζοδρόμιο που μπορείς να περπατήσεις και το άλλο των Βατερων, μη λειτουργικό που ο ανώνυμος καλά περιέγραψε .
    Προτάσεις ; έχουν γίνει αρκετές όσον αφορά την υποδομή του πεζοδρομίου αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. με αποτέλεσμα να κατασκευάζεται ενα πεζοδρόμιο χωρίς ουσιαστική μελέτη με αιχμηρές πέτρες που αποτρέπουν την πεζοπορία .
    Ας αρκεστούμε λοιπόν ότι το έργο των 340000 ευρώ κατασκευάζεται οχι για πεζοδρόμιο αλλα για τον καλλωπισμό του παραλιακού δρόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.