Η ανταπόδοση της προσφοράς

Κάθε πολίτης, όπου κι αν ζει, απαιτεί (και πρέπει να απαιτεί) οι υπάλληλοι στους οποίους απευθύνεται να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους σωστά. Και όσο πιο ευαίσθητος είναι ο τομέας στον οποίο υπηρετεί ο υπάλληλος τόσο μεγαλύτερη είναι η ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου απ’ τη σωστή επιτέλεση των καθηκόντων των υπαλλήλων που έχουν οριστεί για να τον υπηρετούν.

Αν η τοπική κοινωνία προσφέρει στους “υπαλλήλους της” κάτι περισσότερο απ’ όσα η πολιτεία τους χορηγεί πρέπει να έχει ακόμα μεγαλύτερη απαίτηση απ’ αυτούς -αν όχι να προσφέρουν κάτι επιπλέον απ’ τα τυπικά τους καθήκοντα- να επιτελουν τουλάχιστον τα καθήκοντά τους με επιμέλεια και σύμφωνα με τα οριζόμενα απ’ τους νόμους και τις σχετικές διατάξεις.

Και είναι ευθύνη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, και με όποιον τρόπο κρίνει ότι χρειάζεται, ώστε να διαφυλάσσονται η αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα των  μελών της τοπικής κοινωνίας την οποία εκπροσωπεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.