Χρειάζεται τουλάχιστον ενημέρωση

Δυο χωριανοί μας (σε διαφορετικές μέρες και ώρες) μου είπαν αγανακτισμένοι ότι δεν έχουν νερό για πολλές ώρες στα σπίτια τους στα Βατερά. Και των δυο τα σπίτια βρίσκονται  στο πάνω μέρος του δρόμου που ενώνει το λαγκάδι του Αγίου Στάθη με τον κεντρικό δρόμο Βρίσας – Βατερών. Στον αντίλογό μου ότι και εμείς φέτος είχαμε για αρκετά διαστήματα κάποιων ημερών μειωμένη πίεση (και πολύ λίγες φορές πλήρη διακοπή) μου αντέτειναν ότι αυτοί για πολλές μέρες και πολλές ώρες δεν είχαν καθόλου νερό.

Φυσικά κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Πιστεύουμε ότι το τοπικό συμβούλιο εκτός απ’ τις προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος (που είναι το ουσιαστικό και το δύσκολο) θα πρέπει να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους τόσο για την υφή του προβλήματος όσο και για τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάστασή του. ‘Ετσι θα αισθανθούν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και προσπάθεια σε αντίθεση με τα τωρινά συναισθήματα -που τους γεννιούνται- της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης από τους αιρετούς μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Χρειάζεται τουλάχιστον ενημέρωση

  1. Ο/Η Giorgos λέει:

    Απ΄οτι ξερω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα το νερό έκλεινε τις πρωϊνές ώρες για τους Βατεριανούς τους πάνω για να έχει η παραλία νερό για τους λουόμενους κάτω και μετά το απόγευμα το ξανανοίγανε και για τους πάνω, Ευχαριστώ.

  2. Ο/Η Καλατζης Γιαννης λέει:

    Τι λες ρε Giorgos οτι δεν υπαρχει προβλημα , οπως φαινεται δεν εισαι απο τους επανω
    Γιατι εγω που ειμαι απο τους επανω και μενω 12 μηνες το χρονο στα Βατερα νιωθω πολιτης Β κατηγοριας απεναντι στους κατω και τους λουομενους .
    Εσυ τι λες ;

  3. Ο/Η ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ.-Φέτος η παροχή νερού στα τουριστικά Βατερά που το νερό πλεονάζει – είτε από τη γεώτρση, είτε από ανεκμετάλευτες πληρωμένες πηγές [ βλ. Αμπελικό ]-, τουλάχιστον στη περιοχή που ζω, ήταν αδύνατο να κάνει κάποιος ένα ντούζ στις πρωινές ώρες και το απόγευμα από τις 5 έως στις 10.30.
    Διαπιστώσαμε επίσης πλήρη ανεπάρκεια – ούτε σταγόνα – στις 3 και στις 5 το πρωί, μερικές φορές,χωρίς κάποιος να μας δώσει μια εξήγηση.
    Η περίπτωση της ελαττωμένης παροχής νερού, σε λιγότερο βαθμό, ανάγεται από 4ετίας, χωρίς να μπορέσουμε να μάθουμε υπεύθυνα τι στο καλό φταίει. Ξέρεις να υπάρχει αφθονία νερού και να μη φθάνει στην κατανάλωση. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις σε απόγνωση επισκέπτη των Βατερών, γιατι δεν είχε νερό να πλήνει το πρόσωπο του; Άραγε που ΕΙΝΑΙ οι διάφοροι σύλλογοι και πια η αρωγή τους? Οι έχοντες νερό ή βολεύονται με δεξαμενές νερού και πιεστικά, ας μην επαναπαύνται. Ο ωχαδελφισμός κάποια στιγμή θα στοιχίσει σε όλους.
    Υ.Γ Μερικοί λένε φταίνε αυτοί που ποτίζουν κήπους και περιβόλια.-Μήπως φταίνε και αυτοί που τους έδωσαν το νερό για το σκοπό αυτό, ή δεν ελέγχουν την κατανάλωση τους?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.