Οι δωροθέτες

Πολλά και (καλής αξίας) ήταν τα δώρα της χτεσινής λαχειοφόρου αγοράς. Κάποια τα είχε αγοράσει ο Σύλλογος και τα περισσότερα πρόσφεραν οι παρακάτω δωροθέτες :(κάποιοι περισσότερα από ένα)

Ζαχαροπλαστείο Βουνάτσου,  Βερβέρης Γιάννης,  Βερβέρης Γιώργος, Γεωργακής Αριστείδης του Στάθη, Ξενοδοχείο sun rise στο Μόλυβο (Γεωργακής Αριστείδης του Δημ),  Γεωργακής Ευστράτιος, Νικέλλη Άννα, Καφενείο Μαργέτα, Μαϊστρέλλης Νίκος, Κωτσόβολος,  Καντάρης Δημήτρης,  Ιαματικά λουτρά Πολιχνίτου, Κεσάκη Ελεάνα, Βαληλής Ευάγγελος, Καφέ Μύλος,  Καρΐσκος Κωνσταντίνος,  Ξενοδοχείο Ειρήνη, Καλαγάνης Χαράλαμπος, Παπαδημητρίου Ιωάννα,  Λόκος Κώστας, Αγροτική Στέγη, Καμινής Βασίλης, Βομβόνης Νίκος,  Ζαρμπίνιου Χρύσα,  Αράπογλου Γεώργιος,  Κούσκος κατασκευαστική, Ενοικιαζόμενα Μαϊστράλι,  Παρίσος Δημήτρης,  Κουκούλας Δημήτρης και Ελεκτρονέτ Προδρόμου.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως και αίσθηση μας έκαναν οι προσφορές του Γιώργου Χ.Κουγκούλιου (2 κινητά τηλέφωνα και ένα τάμπλετ) ο οποίος, όπως μάθαμε, τα πρόσφερε στη μνήμη των εξαδέλφων του Αργυρώς και Μιχάλη Σπανού. Μιας Αργυρώς που χτες ήταν ”παρούσα” στην εκδήλωση μέσα απ’ τα λαμπερά μάτια και το όμορφο χαμόγελο της κόρης της, την οποία βλέποντας νομίζεις ότι βλέπεις την ίδια την Αργυρώ!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Οι δωροθέτες

  1. Ο/Η T λέει:

    Ποιοι αριθμοι κερδισαν?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αναρτηστε καμια λιστα με τους αριθμους και απο που παραλαμβανουν τα δωρα αυτοι που κερδιζουν

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Λίστες υπάρχουν σε όλα τα καφενεία του χωριού.και το βράδυ στο χορό μοιράστηκαν σε όλα σχεδόν τα τραπέζια. Τα δώρα δίδονται στο γραφείο του Γιώργου Βερβερη

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπορείτε να τα βάλετε και στο ίντερνετ για εμάς που αγοράσαμε λαχνο και δεν είμαστε από το χωριό ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.