Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών μας προσκαλεί

simaΟ Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Άγιος Παντελεήμων” που έχει τυπικά την έδρα του στη Βρίσα αλλά περιλαμβάνει στις τάξεις του εθελοντές απ’ όλα τα χωριά της περιοχής μας εξυπηρετώντας ταυτόχρονα συντοπίτες από ολόκληρη την περιοχή μας, μας προσκαλεί:

1. Την Πέμπτη 6 Αυγούστου από τις 4 μέχρι τις 9 το απόγευμα να προσφέρουμε μια φιάλη αίμα στο αγροτικό ιατρείο Βρίσας. Να προσφέρουμε αίμα για τον εαυτό μας, τους δικούς μας ανθρώπους, τους φίλους μας και όλους τους συντοπίτες μας. Το αίμα που συγκεντρώνεται από τις εθελοντικές αιμοδοσίες του συλλόγου μας προσφέρεται σε όσους έχουν ανάγκη αυστηρά με βάση το καταστατικό έτσι ώστε ο κάθε αιμοδότης να έχει την απόλυτη δικαιοδοσία στο αίμα που δίνει.

2. Το Σάββατο 1 Αυγούστου σε μια μουσική βραδιά (με …όλα τα σχετικά) στο κέντρο της Βρίσας. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών (…γενικής χρήσης) του χωριού και τη στήριξη του τοπικού συμβουλίου. Τα όποια έσοδα απ’ την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς στο χωριό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.