Επιτέλους, κάτι έπρεπε να γίνει!

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2946/2001 «Υπαίθρια διαφήμιση, Συμπολιτείες Δήμων και Κοινοτήτων και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ. 224 Α΄/08.10.2001) και συγκεκριμένα των παραγρ. 1ε και 1ζ του άρθρου 2 αυτού, απαγορεύεται η υπαίθρια διαφήμιση μεταξύ των άλλων και σε στύλους και υποσταθμούς εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας και σε πινακίδες οδικής σήμανσης.

Με βάση τα παραπάνω και δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν τοποθετηθεί διαφημιστικές αφίσες και πανό για εκδηλώσεις κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Λέσβου, πάνω σε στύλους ηλεκτροφωτισμού και πινακίδες σήμανσης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου απέστειλε σήμερα σχετική επιστολή στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις προκειμένου εντός τριών (3) ημερών να προβούν στην αφαίρεση των εν λόγω διαφημιστικών αφισών.

Ταυτόχρονα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει κοινοποιήσει την επιστολή προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, για τις τυχόν δικές της περαιτέρω ενέργειες κατ’ αρμοδιότητα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.