Μπράβο στο τοπικό συμβούλιο Βρίσας!

Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες σ’ όλοι τη Λέσβο αλλά όχι στην περιοχή μας!!! Αυτό διαπιστώθηκε από δημοσίευμα του lesvosreport. Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα (εδώ) αναφέρεται ότι οι ρώσοι τουριστικοί πράκτορες -τους οποίους θα δεχτεί η συντονιστική ομάδα Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου-  σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες της γιγαντιαίας ρώσικης αγοράς για προώθηση συγκεκριμένων θεματικών τουριστικών προϊόντων, θα επισκεφθούν πολλά αξιοθέατα σε διαφορετικά σημεία του νησιού. Συγκεκριμένα, οι επισκέψεις γνωριμίας & εξοικείωσης περιλαμβάνουν τη Μυτιλήνη, τον Άγιο Ραφαήλ, τον Ταξιάρχη Μανταμάδου, την Εφταλού, το Μόλυβο, την Πέτρα, τον κόλπο Καλλονής & τη Μονή Λειμώνος, το Σίγρι (Απολιθωμένο Δάσος και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας), την Ερεσό, τον Κόλπο Γέρας, την Αγιάσο και το Πλωμάρι.
Δηλαδή το πρόγραμμα ήταν να επισκεφθούν όλο το νησί εκτός απ’ την περιοχή μας!

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας αντέδρασε έντονα τόσο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού όσο και στον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής. Ύστερα από επίπονες προσπάθειες απέσπασαν την υπόσχεση ότι στις 10 Ιουλίου θα έθουν και στην περιοχή μας και φυσικά στα Βατερά.

Το σημαντικό είναι ότι είδαν κάτι που αδικούσε την περιοχή μας και αντέδρασαν! πράγμα όχι συνηθισμένο για τους αιρετούς της περιοχής μας!

Για τους επαγγελματίες της περιοχής σημαντική είναι η συνάντηση που θα γίνει στις 8 Ιουλίου στο “Ηλιοτρόπιο” των επαγγελματιών του τουρισμού όλου του νησιού με τους τουριστικούς αυτούς πράκτορες. Περισσότερα διαβάζοντας από τον παραπάνω σύνδεσμο ολόκληρο το δημοσίευμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Μπράβο στο τοπικό συμβούλιο Βρίσας!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΑΤΕΡΑ ΠΛΩΜΑΡΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ?????

    ΛΕΤΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ???

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μόνη η αντίδραση δεν φτάνει.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μάλλον θα μείνουμε με τους Ρώσους.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εύγε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.