Από την κοπή της πίτας του Συλλόγου της Αθήνας

Σας παρουσιάζουμε σήμερα μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Συλλόγου της Αθήνας. Όπως μάθαμε ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν πάνω από 130 άτομα. Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν είναι και τόσο απλό η συμμετοχή σε μια εκδήλωση για την οποία πρέπει να πληρώσεις (επειδή συνοδεύεται και από φαγητό).

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης, μας είπαν, ήταν η σημαντική συμμετοχή της νεολαίας και ενισχυτική της προσπάθειας του Συλλόγου η άσκηση κριτικής στα πεπραγμένα του.  Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τα μέλη του παλιού συμβουλίου που αποσύρθηκαν και ιδιαίτερα ο αειθαλής Κώστας Αναγνώστου για τον οποίο ήδη ενημερωθήκατε από το σχόλιο του Βασίλη Ψαρανιού ότι ανακυρήχτηκε επίτιμο μέλος του Συλλόγου.

Τέλος τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο ένας απ’ τους δυο βραβευμένους χωριανούς που παραβρέθηκε στην τελετή Δημήτρης Περής (Τρύφωνας) ( Αύριο του Αγίου Τρύφωνα χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια των …Τρυφωνήδων)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.