Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η Γενική συνέλευση του Συλλόγου της Αθήνας. Κόπηκε η καθιερωμένη πίτα για την καλή χρονιά και επιδόθηκε το βραβείο Σιγιώργη. Φέτος το βραβείο δόθηκε σε δυο μόνιμους κατοίκους της Βρίσας. Τιμήθηκαν έτσι ο Αντώνης Φωτεινός για το άρθρο του για τα νότια παράλια της Λέσβου και ο Δημήτρης Περής (Τρύφωνας) για το άρθρο του σχετικά με το κοντραμπάτο και τους κοντραμπατζήδες στο χωριό μας. Και τα δυο άρθρα είχαν δημοσιευτεί στο τελευταίο τεύχος του Αντίλαλου. Στην τελετή παρέστη και παρέλαβε το βραβείο του ο Δημήτρης ενώ ο Αντώνης δεν μπόρεσε να μετακινηθεί στην Αθήνα.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός του απερχόμενου συμβουλίου και ακολούθησε η εκλογική διαδικασία απ’ την οποία εξελέγη το επταμελές νέο συμβούλιο που αποτελείται απ’ τους Ψαριανό Βασίλη, Σταυρινό Κώστα, Αδαμαντίδου Σοφία, Σφούνη θοδωρή, Κούσκο Θοδωρή, Πορτογλή Μυρσίνη και Καλπακτσή Δήμητρα. Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν ο Στέλιος Ευαγγελινός και ο Κωστής Χατζηαντωνίου ο οποίος εξελέγη και αντιπρόσωπος στην ΟΛΣΑ

Καλή δύναμη και καλύ επιτυχία σε όλους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.