Ενημέρωση για το “Νήσος Χίος”

Τροποποιούνται τα δρομολόγια του πλοίου “Νήσος Χίος” για το διάστημα από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου μέχρι την 31 Μαΐου 2012. Έτσι όσοι σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε  να ξέρετε ότι από τον Πειραιά φεύγει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00 η ώρα και από Μυτιλήνη κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 20.00 η ώρα. Δηλαδή μονάχα τρία δρομολόγια τη βδομάδα ανά κατεύθυνση.

Ειδικά όμως για το διάστημα από 6 Απριλίου μέχρι 22 του ίδιου μήνα (δεκαπενθήμερο του Πάσχα) επανέρχονται τα παλιά δρομολόγια δηλαδή από Πειραιά Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 12.30  και Παρασκευή και Σάββατο  στις 17.30 και από Μυτιλήνη Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.00, Σάββατο στις 7.00 και Κυριακή στις 21.30

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ενημέρωση για το “Νήσος Χίος”

  1. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…..ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ…….ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.