Είδαμε σήμερα στα Βατερά

Σήμερα στα Βατερά είδαμε:

1. Κάδους για την ανακύκλωση. Επιτέλους. Αρκεί εμείς οι δημότες να τους χρησιμοποιούμε σωστά και η δημοτική αρχή να φροντίζει για την κανονική αποκομιδή του περιεχομένου τους. Θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο το τοπικό συμβούλιο να μας ενημερώσει για το τί και πως πρέπει να ρίχνουμε μέσα.

2. Τους κάθετους προς την παραλία δρόμους με κομμένα τα χόρτα και τα κλαδιά στις άκρες τους.

3. Φορτηγά και γερανός του Δήμου να μαζεύουν τα (ατέλειωτα) κλαδιά απ’ το κλάδεμα των αλμυρικιών.

4. Εκατό περίπου μαθητές και καθηγητές από το Γυμνάσιο Πλωμαρίου να γευματίζουν στην ταβέρνα του Προκόπα. Προηγούμενα είχαν επισκεφτεί το Μουσείο του χωριού, το οποίο, αφού καθαρίστηκε και ευπρεπίστηκε η αυλή του, άνοιξε για μια μέρα με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας για τους συγκεκριμένους επισκέπτες τους οποίους  ξενάγησε  ο Κώστας Κωστάκης.

5. Το συνεργείο που δουλεύει στην πλακόστρωση των πεζοδρομίων να δίνει προτεραιότητα στα κομμάτια μπροστά στις κεντρικές καφετέρειες, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα όταν ανοίξουν κανονικά.

6. Τον “Μύλο” να είναι το πρώτο κατάστημα που ετοιμάστηκε και στολίστηκε για την Πρωτομαγιά. Πιστεύουμε ότι και άλλα καταστήματα των Βατερών θα βγάλουν τραπεζάκια έξω αυτές τις μέρες.

7. Την παραλία να είναι γεμάτη σκουπίδια και κλαδιά, όπως ποτέ δεν ήταν τέτοια μέρα τα τελευταία χρόνια. Αναγνωρίζουμε ότι οι δουλειές που έγιναν από το τοπικό συμβούλιο έπεσαν μαζεμένες και έγιναν πάρα πολλές (όσες δεν έγιναν ποτέ τα τελευταία χρόνια)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.