Επανάληψη της πρόσκλησης

sima_vivl_small

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Βιβλιοθήκη Βρίσας «Κ. ΤΣΕΛΕΚΑ» και το περιοδικό «ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ της Βρίσας» του Συλλόγου Βρισαγωτών της Αθήνας, έχοντας το ερέθισμα από τις μέχρι τώρα καταθέσεις ποιητικού λόγου στις σελίδες του περιοδικού και θέλοντας να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν την εκδήλωση της έμφυτης τάσης που υπάρχει –ίσως και λανθάνουσα- σε πολλούς για ποιητική δημιουργία,
προσκαλούν
όποιους έχουν την όρεξη να επεξεργαστούν και να καταθέσουν τα ποιητικά τους πονήματα σε μια ευγενική άμιλλα πνευματικής δημιουργίας.
Μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες αλλά και παιδιά τα οποία νοιώθουν τη χαρά της έντεχνης λογοτεχνικής έκφρασης.
Όροι συμμετοχής: Η πρόσκληση είναι διαρκής και για την καλύτερη διαχείριση των δημιουργιών οργανώνεται σε εξαμηνιαίες περιόδους. Πρώτη περίοδος από 1ης Απριλίου ως 30 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου και η δεύτερη από 1ης Οκτωβρίου ως 31η Μαρτίου του επόμενου χρόνου.
Τα ποιήματα θα κατατίθενται με emails στη Βιβλιοθήκη Βρίσας στις διευθύνσεις 1. vivliovrisas@hotmail.gr και 2. Vatera-gr@hotmail.com Για όσους δεν έχουν καλή σχέση με τις νέες τεχνολογίες η αποστολή μπορεί να γίνει με το ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Βιβλιοθήκη Βρίσας «Κ. Τσέλεκα»
Βρίσα Λέσβου
81300
ή με φαξ στο 2252061330
Τα ποιήματα θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης (η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην ιστοσελίδα www.vatera.gr) με χρήση του ψευδωνύμου, που θα έχει ορίσει ο δημιουργός, ή του επίσημου ονόματός του, αν δεν έχει αντίρρηση.
Τα καλύτερα απ’ αυτά (με επιλογή από επιτροπή που θα ορίσει ο Σύλλογος Βρισαγωτών της Αθήνας) θα δημοσιεύονται και στο περιοδικό «Αντίλαλος»
Ανά εξάμηνο θα απονέμονται, σε εκδηλώσεις που θα υλοποιούν η Βιβλιοθήκη ή ο Σύλλογος, ένα πρώτο βραβείο, ένα δεύτερο βραβείο και έπαινος (που μπορεί να είναι περισσότεροι του ενός) ύστερα από πρόταση μιας πενταμελούς επιτροπής που θα ορίσουν από κοινού η συντακτική επιτροπή του περιοδικού και η Βιβλιοθήκη Βρίσας
Πρόθεσή μας να δώσουμε διέξοδο σε πολλούς να εκφράσουν δημόσια τις ποιητικές δημιουργίες τους, που ελλείψει άλλου μέσου μοιράζονται μόνο με μια μικρή ομάδα φίλων ή και μόνο με τον εαυτό τους. Η ανωνυμία τους- εφόσον το επιθυμούν- θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν με ερωτήματα που θα τεθούν στις παραπάνω ηλεκτρονικές ή ταχυδρομικές διευθύνσεις.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Επανάληψη της πρόσκλησης

  1. Πίνγκμπακ: Συμμετοχή στην ποιητική πρόσκληση | Κάτω από τον Πλάτανο…

  2. Πίνγκμπακ: Συμμετοχή στην ποιητική πρόσκληση | Κάτω από τον Πλάτανο…

  3. Πίνγκμπακ: Συμμετοχή στην ποιητική πρόσκληση | Κάτω από τον Πλάτανο…

  4. Πίνγκμπακ: Συμμετοχή στην ποιητική πρόσκληση | Κάτω από τον Πλάτανο…

  5. Πίνγκμπακ: Συμμετοχή στην ποιητική πρόσκληση | Κάτω από τον Πλάτανο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.