Για το πρόβλημα του ναυαγοσώστη

Για να μη μας γίνει συνήθεια ότι τα Βατερά δε θα ξαναδούν γαλάζια σημαία εξαιτίας της αδυναμίας για την τοποθέτηση ναυαγοσώστη, ίσως χρειάζεται να γίνει μια προσπάθεια  από ιδιώτες και φορείς της περιοχής μας (μέσα σ’ αυτούς και ο νεοϊδρυθείς Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου, του οποίου οι αρχικές εξαγγελίες τουλάχιστον θέλουν να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή μας) να αποκτήσουν 2-3 νέοι απ’ την περιοχή μας το δίπλωμα του ναυαγοσώστη. Και αυτοί θα αποκτήσουν ένα εισόδημα το καλοκαίρι και η περιοχή μας θα εξυπηρετηθεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Για το πρόβλημα του ναυαγοσώστη

  1. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    Ο ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΛΛΗ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΥΣΑΣ – ΒΑΤΕΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΣΚΑΡΗ (Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΕΛΕΚΑ , ΠΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ;;;

  2. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ λέει:

    Εχω διπλωμα ναυαγοσωστη λιμενικης αρχης επαγγελματικο και μπορω να ενημερωσω οποια νεα παιδια ενδιαφερονται πως να το αποκτησουν. Ισως αν μαζευτουν αρκετα εχω τις ακρες να φτιαξουμε ενα σχολειο στα Βατερα.
    Η διαδικασια : Περνας σχολειο ναυαγοσιστικης για το ερασιτεχνικο διπλωμα ικανο να δουλεψεις σε πισινες ξενοδοχειων μονο. Εχοντας το ερασιτεχνικο δινεις εξετασεις για διπλωμα ταχυπλοου σκαφους και μετα εξετασεις με ΟΥΚ του λιμενικου στη θαλασσα(πολυπλοκες) για την αποκτιση του επαγγελματικου που εχεις το δικαιωμα να δουλεψεις παντου.

  3. Ο/Η Μ.Μαργετα λέει:

    Καλη ιδεα Γιωργο! Προεδρε εισαι αξιος προχωρα το θεμα, και δωσε τη θεση σε ενα ανεργο παιδι του χωριου μας.
    Ευχομαι χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους εορταζοντες!

  4. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ λέει:

    Συμπληρωματικα ….ο καθε ναυαγοσωστης καλυπτει ακτινα τριακοσιων μετρων καταλαβαινει κανεις τι χρειαζονται στα Βατερα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.