Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας ευχαριστεί θερμά την ομάδα εθελοντών καθώς και τους χωριανούς που βοήθησαν για δυο (2) Σαββατοκύριακα ώστε να πραγματοποιηθεί το κλάδεμα των αλμυρικιών στην παραλία των Βατερών από το Καφέ-Εστιατόριο “ΘΑΛΑΣΣΑ” ως την ταβέρνα “ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ”

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους : Μπατζάκη Θεολόγο, Καλατζή Γιάννη του Εμμ., Καβουρή Παναγιώτη, Λάππα Νικόλαο (σύζυγο Αντωνίας Κ. Παππά), Γεωργαντή Γιώργο, Λάσκαρη Δημήτρη, Παπαδόπουλο Δημήτρη (σύζυγο Αγγελικής Στ. Μπινή), Μπινή Γιώργο, Μπινή Χαράλαμπο, Παράκοιλα Δημ. Γιάννη, Νικέλλη Θεοδ. Κώστα, Αναγνώστου Απόστολο, Παππά Π. Κώστα (με το τρακτέρ), Κοτσαμπάση Γιώργο, Κουτσουραδή Χρήστο, Τσάτσο Παναγιώτη, Κολιόπουλο Γιώργο, Τσέλεκα Ανδροκλή, Καλπακτσή Κώστα, Προκοπίου Πάρι (σύζυγο Άννας Πάγκα) με το τρακτέρ, Μυγιάκη Περικλή (γιο της Άννας Πάγκα), Βάσσο Ε. Γιώργο, Γιαννάκα Σταύρο, Καπετάνιο Νίκο (γαμπρό Στέλιο Δ. Νικέλλη), Καφαλούκο Νίκο,Πλεμένο Παντελή (γαμπρό Στρατή Γερακέλλη), Κώσση Παναγιώτη, Γεωργάκα Πανανγιώτη, Φωτεινό Γιάννη (κάτοικο Βατερών), Βάσσο Κυριάκο, Διονύση Λαμπρόπουλο (σύζυγο Μαρίας Ευστ. Βάσσου) και Παναγιώτη Μαυρέλλη (που βοηθούσε δυναμικά παρά τα 80 χρόνια του). Επίσης τα παιδιά από την Αλβανία που τα γνωρίζουμε με τα μικρά τους ονόματα Παναγιώτη, Ρωμαίο, Μανόλη και Άλντο. Το Γιώργο Βερβέρη που διέθεσε φορτηγό αυτοκίνητο με τον οδηγό του για τη μεταφορά των κλαδιών και τα δυο Σαββατοκύριακα.

Για την οικονομική τους συνδρομή τους Καραΐσκο Κώστα, Ασβεστά Μενέλαο, Αδελφούς Χαχαδάκη, Γιαννάκα Σπύρο,  για να αγοράσουμε βενζίνη και λάδι για τα αλυσοπρίονα. Για την προσφορά ποσότητας Βενζίνης τους Στρατή Προκοπίου και Βαληλή Βαγγέλη. Για τη προσφορά καφέδων την Ευαγγελία Κανέ και την Στέλλα Στρατούλη (καφετέρια “Φραντσέσκα”).

Τέλος για τη συμμετοχή (μαζί με το τοπικό συμβούλιο) στα έξοδα της ουζοποσίας που ακολούθησε τη σκληρή δουλειά τους Ψωμά Κώστα, Κουδουνή Παναγιώτη, Καφαλούκο Νίκο, Καραγεωργίου Στρατή.

Επίσης ευχαριστούμε τον Καφαλούκο Στάθη για τη πληρωμή ενός ημερομίσθιου ώστε να καθαριστεί ο χώρος του “Ηρώον” ενόψει της 25ης Μαρτίου.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που το σκέφτηκαν ,το υλοποίησαν και που συμμετείχαν είτε υλικά είτε με προσωπική τους εργασία .Μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη ο τόπος μας θα πάει μπροστά .

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΞΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.