Συνέχεια

"/>

Εθελοντές γιατροί στη Βρίσα

Ένα ενδιαφέρονρεπορτάζ σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη εθελοντών γιατρών στο χωριό μας φιλοξενεί η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Συνέχεια στην επιτυχημένη πρωτοβουλία με στόχο τις προληπτικές εξετάσεις των κατοίκων της Βρίσας διοργανώνει ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου γιατροί αρκετών ειδικοτήτων επισκέφθηκαν το χωριό και πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά, αλλά και για μεγαλύτερης ηλικίας κατοίκους του χωριού.

Οι Βρισαγώτες της Αθήνας, βλέποντας την ανταπόκριση των γιατρών που συμμετείχαν στην προσπάθεια, αλλά και τη θετική υποδοχή που έλαβε αυτή από τους κατοίκους, αποφάσισαν να επαναλάβουν το εγχείρημα στις αρχές του ερχόμενου Μαΐου.

Έκκληση προς όσους γιατρούς ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την εξέταση των κατοίκων στη Βρίσα απευθύνει ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις από γιατρούς όσο το δυνατόν περισσότερων ειδικοτήτων, στα παιδιά και τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού. «Είναι πολύ σημαντικό εν μέσω μιας τέτοιας κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και πλήττει περισσότερο ακριτικές και μειονεκτικές περιοχές, όπως είναι η Βρίσα, να γίνεται μια τέτοια προσπάθεια που αφορά στην υγεία των κατοίκων ενός χωριού.

Είτε είναι μικρά παιδιά είτε είναι ηλικιωμένοι, είναι εξίσου σημαντικό το ότι θα εξεταστούν από γιατρούς αρκετών ειδικοτήτων μέσα στο χωριό τους.

Όπως και την προηγούμενη φορά, ευελπιστούμε και τώρα πως θα είναι αρκετοί οι γιατροί που θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, τιμώντας το ρόλο τους και την επιστήμη τους.

δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας, Κώστας Σταυρινός.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας, ο οποίος μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει διευθετήσει και τα βασικά οργανωτικά ζητήματα της προσπάθειας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.