Τουρνουά σκακιού της Βιβλιοθήκης

sima_vivl_smallΟλοκληρώθηκαν οι αγώνες του τουρνουά σκακιού της Βιβλιοθήκης στον όμιλο του Πολιχνίτου της κατηγορίας του Δημοτικού Σχολείου.

Οι αγώνες αυτοί διεξήχθησαν σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου, στο χώρο του Σχολείου. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Καλαθά Κωνσταντίνο στους αγώνες πήραν μέρος τελικά 90 μαθητές και μαθήτριες!!!

Αυτόπτες …μάρτυρες των αγώνων μας εξομολογήθηκαν ότι ήταν εξαιρετικό το θέαμα των παιδιών σε σκακιέρες στη σειρά σε πάγκους να αγωνίζονται και να προσπαθούν!

Στην προημητελική φάση προκρίθηκαν οι μαθητές: Αγγούσι Σπυρίδων, Σαχίνι Δημήτριος, Μαζέλι Γεώργιος, Δελής Γεώργιος, Παπαφιλίππου Γεώργιος, Κουκούλας Ευστράτιος, Ντρέου Έλσα και Κρικλάνη Μαρία.

Από αυτούς στην επόμενη φάση πέρασαν οι Αγγούσι Σπυρίδων, Μαζέλι Λορέντζο, Παπαφιλίππου Γεώργιος και Ντρέου Έλσα ενώ τελικά προκρίθηκαν οι Μαζέλι Λορέντζο και Παπαφιλίππου Γεώργιος.

Τα δυο αυτά παιδιά θα συμμετάσχουν στην τελική φάση (με τους δυο απ’ τον όμιλο της Βρίσας) για να διεκδικήσουν το tablet και το κινητό τηλέφωνο. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης μας  με το σύστημα “πουλ” και με χρήση χρονομέτρου. Ήδη έχει δοθεί από τη Βιβλιοθήκη στο Σχολείο ειδικό χρονόμετρο για να εξοικειωθούν τα παιδιά σε αγώνες προπόνησης. Παράλληλα όμως οι δυο αυτοί φιναλίστ θα συμμετάσχουν στους αγώνες του ομίλου Πολιχνίτου στην κατηγορία του Γυμνασίου.

Η βιβλιοθήκη μας εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος (και στα οποία θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα) και τις θερμές της ευχαριστίες στον κ. Καλαθά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου του Πολιχνίτου που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.