Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση από τον “Μπάλο”

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά μας χάρισε σήμερα η χορωδία του “Μπάλου” με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και κάτω απ’ τη διεύθυνση της Άννας Καλαθά.

DSC_0059

Απο κινητό

Σε μια κατανυκτική -θα μπορούσε να πει κανείς- ατμόσαιρα, μιας και απουσίαζαν τα μικρά παιδιά τα οποία σε άλλες περιπτώσεις στο Πολύκεντρο …δρουν ανεξέλεγκτα(!), οι δεκαέξι κυρίες της χορωδίας με καθοδηγητή και εμψυχωτή την εξαιρετική Άννα, η οποία έδωσε και ατομικά δείγματα των φωνητικών ικανοτήτων της, μας κράτησαν για μια ώρα συντροφιά με όμορφα τραγούδια ελλήνων συνθετών.

Συγχαρητήρια σε όλους! Στον “Μπάλο” που επεξέτεινε τις δραστηριότητές του πέρα απ’ το χορό και τα θεατρικά δρώμενα και στο χορωδιακό τραγούδι, στις κυρίες της χορωδίας που αφιερώνουν ένα κομμάτι του ελεύθερου και μη χρόνου των στην επιτυχία της προσπάθειάς αυτής, και πρώτιστα στην Άννα, τη νέα κοπέλλα που αποφασίζοντας να μείνει στον τόπο της ενίσχυσε την πολιτιστική δραστηριότητα του και έδωσε και διέξοδο έκφρασης σε δεκάδες συγχωριανές της που έχουν το μεράκι της δημιουργίας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση από τον “Μπάλο”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.