Ανανεώθηκε και συνεχίζει!

Η πιο παλιά εμπορική επιχείρηση του χωριού μας, το γνωστό ως “Παντοπωλείο Γεωργέλλη”  ανανεώθηκε και πέρασε στα χέρια της τέταρτης γενιάς! Εδώ και λίγες μέρες την επιχείρηση ανέλαβε ο γιος της Μαρίας Γεωργέλλη και του Γιώργου Κολιόπουλου, Στάθης.

Είναι πολύ θετικό για το χωριό μας να δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και για καινοτομία. Τουλάχιστον αυτό αποτελεί μια έμπρακτη αντίδραση στην κασσανδρική πρόβλεψη ορισμένων ότι σε λίγα χρόνια θα ερημώσουμε.

Καλές δουλειές!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ανανεώθηκε και συνεχίζει!

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ λέει:

    Το μνημονιο εκανε και καλα.
    Πολλα νεα παιδια αλαξαν νοοτροπια με τις δουλιες της περιοχης μας και ειναι πολυ θετικο για τον τοπο μας και για τα ιδια.Σιγουρα θα εχουν πιο ηρεμη ζωη εδω εχει βεβαια λιγο τρεξιμο παραπανω αλλα πολλοι που μειναμε μακρια απο το δημοσιο δεν το μετανοιωσαμε.Οι σπουδες σπουδες για να μην μπερδευομαστε.Πτυχιο και μετα οτι δουλεια γουσταρει ο καθενας .
    Ανοιξτε ματια αυτη την περιοδο θανοιξουν ΠΟΛΛΑ επιδοτουμενα προγραμματα για οτι δουλεια επιθυμει ο καθενας .
    Κυνηγειστε τα μην αφηστε ευκαιριες χαμενες.Οτι δημιουργηστε ειναι συμφερον για ολους μας. Αν καποιος χρειαστει βοηθεια δηλωνω παρων.
    Παρτε τη ζωη στα χερια σας και μην φοβαστε τα λαθη αυτα θα σας κανουν μαγκες.

  2. Ο/Η Stratis λέει:

    Θεωρώ ότι είναι απλό να κατανοηθεί ότι σχόλιο ανώνυμου που αναφέρεται ή υπονοεί συγκεκριμένο πρόσωπο, ανεξάρτητα απ’ το περιεχόμενό του, διαγράφεται. Γι’ αυτό διαγράφτηκαν απ’ αυτό το άρθρο δυο σχόλια.

  3. Ο/Η Giorgo k λέει:

    Εγώ διάβασα τα σχόλια των ανώνυμων και έχουν δίκιο. Τα προγράμματα. Είναι για λίγους και εκλεκτούς. Είμαι παθών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.