Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει, προσκαλεί και ευχαριστεί

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη του χωριού μας ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων θα παραμείνει κλειστή τις εξής μέρες:

1. Την παραμονή, ανήμερα και την επόμενη των Χριστουγέννων (24,25 και 26/12)

2. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (30/12 και 1/1)

3. Των Φώτων (6/1)

Επίσης η Βιβλιοθήκη ενημερώνει ότι ο Ρενέ, φίλος του χωριού μας από το Βέλγιο, είχε την καλή διάθεση να προσφέρει 50€ για να δοθούν δώρα και γλυκά στα παιδιά της Βιβλιοθήκης τα Χριστούγεννα. Από κοντά ένας ανώνυμος δέχτηκε να προσφέρει ακόμα 50€ (ή όσα επιπλέον χρειαστούν) για τον ίδιο σκοπό.

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τα παιδιά της Βιβλιοθήκης την Τρίτη 23 Δεκ για να πούμε τα κάλαντα και να μοιραστούμε δώρα και γλυκά.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά τον φίλο μας Ρενέ για την ευγενική του χειρονομία και του εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο τον καινούριο χρόνο.

Επίσης ευχαριστεί τον Καλλονιάτη  δάσκαλο και συγγραφέα, Στρατή Μισγίρη, για την προσφορά 10 τόμων βιβλίων, μοναδικού λεσβιακού ενδιαφέροντος, τα οποία -σχεδόν όλα- έχει γράψει ο ίδιος.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.