Δεν έχει σημασία η αιτία αρκεί να ξεπεραστεί

Πριν μήνες έμαθα ότι είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός Συλλόγου με μέλη απ’ όλα τα χωριά της περιοχής μας με πολλούς σκοπούς και κυρίαρχο να αποκτήσει η περιοχή μας “φωνή”, η απουσία της οποίας είναι έκδηλη σε πολλές περιπτώσεις.

Σήμερα έμαθα ότι πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου συγκέντρωση για κάποιον αντίστοιχο σκοπό. Μόνο που απουσίαζαν όλοι όσοι ήξερα ότι είχαν κινητοποιηθεί, όπως παραπάνω ανάφερα.

Άραγε η αιτία είναι απλές συμπτώσεις, ασυνεννοησία ή η …κατάρα της περιοχής μας! Όποια κι αν είναι αρκεί να ξεπεραστεί και να αποκτήσει η περιοχή μας μια αδέσμευτη και δυνατή φωνή. Είμαστε λίγοι, είμαστε αδικημένοι απ’ τις κεντρικές εξουσίες και η ενότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Δεν έχει σημασία η αιτία αρκεί να ξεπεραστεί

  1. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    Η ΚΑΤΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!!

    ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00.

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΣ……

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ …….ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΙΟ…….Ο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΟΠΩΣ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΑΙΟΡΑ

    ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    1974 -2014 ΛΕΗΛΑΣΙΑ

  3. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση – συζήτηση, μετά από πρωτοβουλία του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας, για τα προβλήματα, της ανάπτυξη, την προβολή της περιοχής μας και τη διαδικασία για τη σύσταση ή επανεργοποίηση συλλόγου. Καλούνται να συμμετέχουν Ο Λ Ο Ι επαγγελματίες ή μη, νέοι άντρες και γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου (Βασιλικά, Βρύσα, Λισβόρι, Πολιχνίτος, Σταυρός).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.